Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nankatsu Niupi NaGoYa FC
Nankatsu 1 Tactiek Win
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 38.1
very good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek onderschept slim de pass. Kubatek speelt de bal door. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - NaGoYa FC 0:1

14e minuut.
Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz rent richting de bal. Czusz passt de bal met de wreef. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kubatek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sakemoto komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Soma is nu in balbezit. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech met een sublieme pass. Pieris is nu in balbezit. Pieris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Psikuta rent richting de bal. Licheński probeert naar een medespeler te passen. Psikuta rent richting de bal. Psikuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ambrosiewicz trapt de bal weg. Szarmach kopt de bal weg. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Licheński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal zonder na te denken. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Szarmach onderschept slim de pass. Szarmach passt de bal met de wreef. Tejas rent richting de bal. Tejas schiet op doel. Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szarik rent richting de bal. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Licheński rent richting de bal. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nankatsu Niupi - NaGoYa FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Niupi 40%, NaGoYa FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nankatsu Niupi - NaGoYa FC 1:1

49e minuut.
Piech rent richting de bal. Piech geeft een lange en hoge pass. Dandu speelt de bal door. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz bokst de bal weg.

57e minuut.
Dandu rent richting de bal. Dandu passt de bal in één keer door. Kobara bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma geeft de bal voor. Klungelig pakt Nishimura de bal. Tejas is nu in balbezit. Tejas draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dandu met een sublieme pass. Tejas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nishimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta onderschept slim de pass. Psikuta schiet op doel. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Licheński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salamoński komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Psikuta is nu in balbezit. Psikuta passt de bal zonder na te denken. Dandu is nu in balbezit. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szarik kopt de bal weg. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Salamoński de bal. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu geeft een lange en hoge pass. Tejas is nu in balbezit. Tejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szarmach is nu in balbezit. Szarmach met een sublieme pass. Daar is Psikuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leier trapt de bal weg van het doel. Stuhr kopt de bal weg. Tejas probeert de bal met de borst te controleren. Tejas draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nankatsu Niupi - NaGoYa FC 2:1

79e minuut.
Daar is Salamoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandu is nu in balbezit. Piech begaat een overtreding. Piech krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Nishimura rent richting de bal. Nishimura geeft een hoge lob. Kobara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Psikuta rent richting de bal. Psikuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech geeft de bal voor. Salamoński rent richting de bal. Salamoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
García Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. García Fernández passt de bal zonder na te denken. Tejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nankatsu Niupi 34%, NaGoYa FC 66%.
Nankatsu Niupi - NaGoYa FC 2:1