Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: 講談社
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10824
Shueisha FC Happy Small Family
Reup Manga Tactiek 442
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 25.5
excellent Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen poor


1e minuut.
Groote passt de bal met de wreef. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal in één keer door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 1:0

2e minuut.
Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot geeft de bal voor. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 2:0

9e minuut.
Nikas speelt de bal door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal zonder na te denken. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Doeltrap. Watanabe trapt de bal weg van het doel. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski geeft een hoge lob. Groote maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Michalikowski speelt de bal door. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Groote de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri geeft de bal voor. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 3:0

16e minuut.
Nakata speelt de bal door. Harasaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasaki geeft de bal voor. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Shirasawa kopt de bal weg. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski passt de bal in één keer door. Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa bokst de bal weg. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 4:0

21e minuut.
Groote heeft problemen om de bal te vangen. Groote met een sublieme pass. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 5:0

24e minuut.
Nikas kopt de bal weg. Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski met een sublieme pass. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Nikas kopt de bal weg. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal in één keer door. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel. Kitazawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Harasaki kan de bal niet met de borst controleren. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal met de wreef. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Jaskot geeft de bal voor. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... Kitazawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 6:0

32e minuut.
Adiloğlu rent richting de bal. Ishimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Busto geeft een lange en hoge pass. Daar is Groote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michalikowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dvéri de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 7:0

41e minuut.
Kitazawa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikas speelt de bal door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Michalikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jaskot de bal. Jaskot geeft een hoge lob. Dvéri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 8:0

45e minuut.
Harasaki geeft de bal voor. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri met een sublieme pass. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dvéri geeft een lange en hoge pass. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... Kikuchi probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 14%, Happy Small Family 86%.
Shueisha FC - Happy Small Family 8:0

50e minuut.
Jaskot speelt de bal door. Groote is nu in balbezit. Groote probeert naar een medespeler te passen. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inoue geeft de bal voor. Inworp. Nikas met de inworp. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Groote rent richting de bal. Groote passt de bal in één keer door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 9:0

56e minuut.
Nikas probeert naar een medespeler te passen. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Groote probeert naar een medespeler te passen. Paal! Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 10:0

61e minuut.
Nikas rent richting de bal. Nikas passt de bal zonder na te denken. Groote is nu in balbezit. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Groote rent richting de bal. Dvéri is nu in balbezit. Groote rent richting de bal. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 11:0

65e minuut.
Michalikowski met de inworp. Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas geeft een lange en hoge pass. Dvéri springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Groote de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 12:0

67e minuut.
Inoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoue geeft een hoge lob. Dvéri geeft de bal voor. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 13:0

68e minuut.
Nikas speelt de bal door. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot schiet op doel. Kitazawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 14:0

71e minuut.
Daar is Ishimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikas is nu in balbezit. Nikas passt de bal zonder na te denken. Dvéri rent richting de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ... Kitazawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaskot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kitazawa trapt de bal weg van het doel. Michalikowski kopt de bal weg. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Michalikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalikowski passt de bal zonder na te denken. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 15:0

78e minuut.
Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Jaskot kopt de bal weg. Inoue probeert de bal met de borst te controleren. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri draait met de bal, schiet en ... Kitazawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 16:0

78e minuut.
Nakata heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot passt de bal in één keer door. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. Kitazawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 17:0

82e minuut.
Michalikowski passt de bal met de wreef. Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Dvéri rent richting de bal. Fukai met een sublieme pass. Kikuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas is nu in balbezit. Nikas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Happy Small Family 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 18%, Happy Small Family 82%.
Shueisha FC - Happy Small Family 18:0