Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Okashi AFC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45000
Okashi AFC Yuno Lovers
Z1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
57 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 21.6
formidable Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Tychna onderschept slim de pass. Tychna met een sublieme pass. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. Tomita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 1:0

6e minuut.
Mantas met een sublieme pass. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan schiet op doel. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kakitani kopt de bal weg. Gąsior speelt de bal door. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mantas verovert de bal door een tackle van achteren. Mantas met een sublieme pass. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Sakurai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsior geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tumbaco krijgt zijn hoofd ertegen. Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tychna geeft een hoge lob. Besteci rent richting de bal. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Besteci kopt de bal weg. Sakurai geeft een lange en hoge pass. Mantas geeft een hoge lob. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Süral onderschept slim de pass. Mantas geeft de bal voor. Tumbaco kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Besteci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sucigan de bal. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomita trapt de bal weg van het doel. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tumbaco speelt de bal door. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Sakurai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 2:0

26e minuut.
Salmon geeft de bal voor. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior speelt de bal door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mantas onderschept slim de pass. Mantas speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 3:0

29e minuut.
Tumbaco rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kakitani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Yong-Soo de bal onder controle te krijgen. Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna passt de bal in één keer door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Saeki de bal. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan speelt de bal door. Sakurai onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tumbaco heeft problemen om de bal te vangen. Tumbaco speelt de bal door. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mantas is nu in balbezit. Mantas passt de bal zonder na te denken. Besteci is nu in balbezit. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna met een sublieme pass. Sucigan is nu in balbezit. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Sakurai met een harde bal richting middenveld. Mantas kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
García Moya probeert de bal met de borst te controleren. Kaneko is nu in balbezit. Kaneko speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Tomita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besteci is nu in balbezit. Kakitani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kakitani krijgt een gele kaart. Besteci raakt geblesseerd tijdens het duel. Sucigan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 16%, Yuno Lovers 84%.
Okashi AFC - Yuno Lovers 4:0

47e minuut.
Kumagai rent richting de bal. Gąsior onderschept slim de pass. Gąsior speelt de bal door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gąsior geeft een lange en hoge pass. Tumbaco kopt de bal weg. Sakurai heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kakitani kopt de bal weg. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel. Tomita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 5:0

52e minuut.
Okudera onderschept slim de pass. Gąsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsior geeft een lange en hoge pass. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gąsior neemt de hoekschop. Tumbaco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tychna met een sublieme pass. Saeki is nu in balbezit. Mantas onderschept slim de pass. Mantas speelt de bal door. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 6:0

55e minuut.
Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci passt de bal in één keer door. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kakitani heeft problemen om de bal te vangen. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci speelt de bal door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco probeert naar een medespeler te passen. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ... Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bonet onderschept slim de pass. Bonet passt de bal zonder na te denken. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gąsior heeft problemen om de bal te vangen. Gąsior speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco schiet op doel. Tomita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 7:0

67e minuut.
Nishitami met een sublieme pass. Tychna heeft problemen om de bal te vangen. Tychna speelt de bal door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Tomita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 8:0

69e minuut.
Sucigan schiet op doel. Kakitani onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mantas zal de hoekschop nemen. Sucigan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Besteci kopt de bal weg. Klungelig pakt Sakurai de bal. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel. Tomita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 9:0

75e minuut.
Kakitani kopt de bal weg. Tychna is nu in balbezit. Tychna passt de bal in één keer door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco passt de bal in één keer door. Besteci is nu in balbezit. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomita met een harde bal richting middenveld. Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna geeft de bal voor. Tumbaco springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mantas passt de bal met de wreef. Sakurai heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 10:0

84e minuut.
Inworp. Besteci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tychna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kumagai. Tychna raakt geblesseerd tijdens het duel. Tychna met een snel genomen vrije trap. Tumbaco krijgt zijn hoofd ertegen. Tomita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 11:0

88e minuut.
Mantas geeft de bal voor. Sucigan kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yuno Lovers 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 26%, Yuno Lovers 74%.
Okashi AFC - Yuno Lovers 12:0