Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Hoshi Shiro Akumu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Niwa is nu in balbezit. Honda verovert de bal door een tackle van achteren. Honda passt de bal in één keer door. Youth is nu in balbezit. Youth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Shibasaki rent richting de bal. Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa probeert naar een medespeler te passen. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Hoshi - Shiro Akumu 0:1

11e minuut.
Youth geeft een hoge lob. Ikegami heeft problemen om de bal te vangen. Honda rent richting de bal. Honda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Hoshi - Shiro Akumu 1:1

17e minuut.
Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa speelt de bal door. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi haalt uit met een fantastische trap. Tajima maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Youth passt de bal met de wreef. Ishi rent richting de bal. Ishi passt de bal met de wreef. Youth bereikt de bal nog maar net als eerste. Youth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Youth rent richting de bal. Honda rent richting de bal. Youth is nu in balbezit. Honda rent richting de bal. Honda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Hoshi - Shiro Akumu 2:1

26e minuut.
Minowa passt de bal in één keer door. Youth probeert naar een medespeler te passen. Honda bereikt de bal nog maar net als eerste. Youth rent richting de bal. Youth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Maekawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shibasaki is nu in balbezit. Shibasaki probeert naar een medespeler te passen. Honda is nu in balbezit. Honda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Hoshi 36%, Shiro Akumu 64%.
Jijii Hoshi - Shiro Akumu 2:1

51e minuut.
Klungelig pakt Honda de bal. Youth is nu in balbezit. Youth schiet op doel. Honda probeert de bal aan de voet te houden. Kudo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Hoshi - Shiro Akumu 3:1

55e minuut.
Minowa rent richting de bal. Shibasaki onderschept slim de pass. Shibasaki passt de bal in één keer door. Youth is nu in balbezit. Youth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Hoshi 47%, Shiro Akumu 53%.
Jijii Hoshi - Shiro Akumu 3:1