Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Akumu Aoi Kaeru
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Maekawa rent richting de bal. Chano onderschept slim de pass. Chano geeft een hoge lob. Takeda rent richting de bal. Takeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chano rent richting de bal. Chano passt de bal zonder na te denken. Niwa rent richting de bal. Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shirasawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Niwa de bal. Shirasawa probeert naar een medespeler te passen. Takeda heeft problemen om de bal te vangen. Takeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Aoi Kaeru 0:1

26e minuut.
Tada rent richting de bal. Inworp. Santos met een snelle inworp. Chano geeft een lange en hoge pass. Takeda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tada probeert naar een medespeler te passen. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa passt de bal zonder na te denken. Takeda is nu in balbezit. Takeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Aoi Kaeru 0:2

40e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Daar is Ishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takeda is nu in balbezit. Takeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Aoi Kaeru 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Akumu 68%, Aoi Kaeru 32%.
Shiro Akumu - Aoi Kaeru 0:3

64e minuut.
Wakamatsu onderschept slim de pass. Wakamatsu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tada met de inworp. Minowa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nakajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakajima passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shirasawa de bal. Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Aoi Kaeru 0:4

86e minuut.
Konno is nu in balbezit. Yamaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa onderschept slim de pass. Minowa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Akumu 37%, Aoi Kaeru 63%.
Shiro Akumu - Aoi Kaeru 0:4