Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Kouen Global Citizens
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


36e minuut.
Kidera onderschept slim de pass. Kidera passt de bal in één keer door. Yoshitaka is nu in balbezit. Yoshitaka draait met de bal, schiet en ... Kakimoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Kidera de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motoyama. Kidera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kidera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tae-Uk de bal. Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daar is Kakimoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abe rent richting de bal. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kouen 73%, Global Citizens 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Kouen - Global Citizens 0:0

79e minuut.
Matsuo geeft de bal voor. Inworp. Hada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawanabe rent richting de bal. Kawanabe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Okanmoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama passt de bal met de wreef. Matsuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuda schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kouen 34%, Global Citizens 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Kouen - Global Citizens 0:0