Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Ninmu Kawaii Kouen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Shiral kopt de bal weg. Yoshida bereikt de bal nog maar net als eerste. Okano begaat een overtreding. Yoshida wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yoshida kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Okano de bal. Nemoto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Ninmu 51%, Kawaii Kouen 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hidoi Ninmu - Kawaii Kouen 0:0

49e minuut.
Kobari met een snelle inworp. Furkawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furkawa schiet op doel. Wanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kitano trapt de bal weg. Noda is nu in balbezit. Noda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Takakuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Takakuwa passt de bal met de wreef. Furkawa rent richting de bal. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita draait met de bal, schiet en ... Kitano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Funatani speelt de bal door. Sakurai speelt de bal door. Funatani is nu in balbezit. Funatani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shiral de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shiral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Funatani is nu in balbezit. Daar is Motoyasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funatani bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Ninmu 50%, Kawaii Kouen 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hidoi Ninmu - Kawaii Kouen 0:0