Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Dokeshi Hidoi Umi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Yamase rent richting de bal. Maekawa onderschept slim de pass. Maekawa geeft een lange en hoge pass. Daar is Kondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Niwa de bal. Tsuboi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsuboi probeert naar een medespeler te passen. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Itachi rent richting de bal. Yamase rent richting de bal. Maekawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yamase raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsuboi neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 53%, Hidoi Umi 47%.
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 1:0

60e minuut.
Ishikawa is nu in balbezit. Ishikawa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moniwa de bal onder controle te krijgen. Maekawa rent richting de bal. Maekawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noda trapt de bal weg. Niwa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moniwa de bal onder controle te krijgen. Moniwa draait met de bal, schiet en ... Noda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Chiba geeft de bal voor. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase passt de bal in één keer door. Tsuboi rent richting de bal. Tsuboi haalt uit met een fantastische trap. Fujigawa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 61%, Hidoi Umi 39%.
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 1:0