Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Dokeshi Kawaii Mori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Yamase heeft problemen om de bal te vangen. Yamase passt de bal in één keer door. Daar is Tsuboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase schiet op doel. Okamoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Doeltrap. Okamoto met een harde bal richting middenveld. Nagimura kopt de bal weg. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Kawaii Mori 1:0

19e minuut.
Nagimura is nu in balbezit. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi met een sublieme pass. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nagimura probeert naar een medespeler te passen. Tsuboi is nu in balbezit. Tsuboi passt de bal in één keer door. Yamase is nu in balbezit. Yamase draait met de bal, schiet en ... Okamoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Nagimura kopt de bal weg. Kako heeft problemen om de bal te vangen. Yamase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yamase krijgt een gele kaart. Kako is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kako zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saneyoshi geeft de bal voor. Ohiwa kopt de bal weg. Kondo heeft problemen om de bal te vangen. Fukai rent richting de bal. Fukai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yakusoku Dokeshi - Kawaii Mori 1:1

36e minuut.
Komano geeft de bal voor. Chiba is nu in balbezit. Chiba geeft de bal voor. Yamase is nu in balbezit. Yamase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 42%, Kawaii Mori 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yakusoku Dokeshi - Kawaii Mori 1:1

48e minuut.
Sahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahara geeft een hoge lob. Kondo kopt de bal weg. Yamase rent richting de bal. Yamase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Kawaii Mori 2:1

55e minuut.
Tsuboi is nu in balbezit. Tsuboi passt de bal in één keer door. Ohtouge rent richting de bal. Yamase onderschept slim de pass. Yamase draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Nagimura probeert de bal aan de voet te houden. Kigen is nu in balbezit. Kigen passt de bal met de wreef. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi schiet op doel. Noda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Okamoto met een harde bal richting middenveld. Nagimura kopt de bal weg. Kako probeert de bal aan de voet te houden. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 37%, Kawaii Mori 63%.
Yakusoku Dokeshi - Kawaii Mori 2:1