Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jijii Denstetsu Kawaii Mori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ezoe is nu in balbezit. Ezoe passt de bal in één keer door. Takakuwa rent richting de bal. Ezoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Meta geeft een hoge lob. Nemoto is nu in balbezit. Saneyoshi onderschept slim de pass. Ezoe verovert de bal door een tackle van achteren. Ezoe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nemoto heeft problemen om de bal te vangen. Saneyoshi is nu in balbezit. Nemoto is nu in balbezit. Ezoe rent richting de bal. Ezoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Kako de bal onder controle te krijgen. Jaw-Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi draait met de bal, schiet en ... Sugawara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jijii Denstetsu - Kawaii Mori 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Denstetsu 39%, Kawaii Mori 61%.
Jijii Denstetsu - Kawaii Mori 0:1

48e minuut.
Kako zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kigen de bal. Fukui is nu in balbezit. Kigen onderschept slim de pass. Kigen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda onderschept slim de pass. Noda passt de bal zonder na te denken. Nemoto is nu in balbezit. Nemoto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Meta kopt de bal weg. Ezoe rent richting de bal. Ezoe probeert naar een medespeler te passen. Nemoto is nu in balbezit. Nemoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ezoe passt de bal in één keer door. Ohtouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoto draait met de bal, schiet en ... Noda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jijii Denstetsu - Kawaii Mori 1:1

84e minuut.
Miyoshi met een sublieme pass. Kako is nu in balbezit. Tanakadate begaat een overtreding. Kako raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kako kan niet meer verder spelen. Yamamoto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jijii Denstetsu 31%, Kawaii Mori 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jijii Denstetsu - Kawaii Mori 1:1