Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Sampo Yakusoku Denstetsu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Komano bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoha verovert de bal door een tackle van achteren. Inoha passt de bal in één keer door. Nozawa rent richting de bal. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Oguro speelt de bal door. Hosogai is nu in balbezit. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami haalt uit met een fantastische trap. Minami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Sampo - Yakusoku Denstetsu 0:1

6e minuut.
Oguro speelt de bal door. Oshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshima probeert naar een medespeler te passen. Minami is nu in balbezit. Minami draait met de bal, schiet en ... Minami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoha rent richting de bal. Nozawa rent richting de bal. Inoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nagatomi passt de bal in één keer door. Inoha rent richting de bal. Inoha passt de bal met de wreef. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Sampo 54%, Yakusoku Denstetsu 46%.
Sora Sampo - Yakusoku Denstetsu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Sampo 45%, Yakusoku Denstetsu 55%.
Sora Sampo - Yakusoku Denstetsu 0:1