Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Umi Hidoi Ninmu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Furkawa de bal onder controle te krijgen. Oyama rent richting de bal. Oyama speelt de bal door. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hirao is nu in balbezit. Hirao speelt de bal door. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maekawa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wanami onderschept slim de pass. Wanami probeert naar een medespeler te passen. Furkawa met een sublieme pass. Morishita is nu in balbezit. Morishita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Maekawa rent richting de bal. Maekawa passt de bal met de wreef. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap. Oguro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Hidoi Ninmu 1:0

26e minuut.
Teragaito speelt de bal door. Klungelig pakt Maekawa de bal. Maekawa passt de bal zonder na te denken. Moniwa rent richting de bal. Moniwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Furkawa met een sublieme pass. Wanami rent richting de bal. Wanami speelt de bal door. Morishita rent richting de bal. Morishita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Otsubo met de inworp. Hirao speelt de bal door. Itachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita rent richting de bal. Morishita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kobari onderschept slim de pass. Kobari speelt de bal door. Morishita is nu in balbezit. Morishita schiet op doel. Isago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hidoi Umi - Hidoi Ninmu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Umi 66%, Hidoi Ninmu 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hidoi Umi - Hidoi Ninmu 1:1

49e minuut.
Teragaito met een snelle inworp. Hirao rent richting de bal. Hirao geeft een lange en hoge pass. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa passt de bal zonder na te denken. Daar is Maekawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita draait met de bal, schiet en ... Isago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Hidoi Ninmu 1:2

65e minuut.
Doeltrap. Maekawa trapt de bal weg. Teragaito kopt de bal weg. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Teragaito geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maekawa de bal onder controle te krijgen. Morishita is nu in balbezit. Morishita schiet op doel. Isago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Hidoi Ninmu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Umi 59%, Hidoi Ninmu 41%.
Hidoi Umi - Hidoi Ninmu 1:3