Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Kouen Gin Tenshi
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Inworp. Shimomura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai geeft de bal voor. Yanai maakt een snoekduik en kopt de bal. Kitano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sakurai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai onderschept slim de pass. Hara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakaharai raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nakaharai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nakaharai rent richting de bal. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai rent richting de bal. Yanai rent richting de bal. Yanai schiet op doel. Kitano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Motoyasu passt de bal in één keer door. Ichikawa is nu in balbezit. Met opzet legt Shimomura zijn tegenspeler op de grond. Ichikawa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Kitano trapt de bal weg. Motoyasu kopt de bal weg. Klungelig pakt Yanai de bal. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Kouen 63%, Gin Tenshi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Kouen - Gin Tenshi 0:0

46e minuut.
Ogasawara is nu in balbezit. Han-Jae onderschept slim de pass. Han-Jae geeft een lange en hoge pass. Yanai heeft problemen om de bal te vangen. Yanai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Takakuwa geeft een hoge lob. Inworp. Han-Jae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Motoyasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyasu geeft een lange en hoge pass. Yanai is nu in balbezit. Yanai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iwamoto de bal onder controle te krijgen. Kitano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Okano bereikt de bal nog maar net als eerste. Okano haalt uit met een fantastische trap. Yoshihara kopt de bal weg. Okano bereikt de bal nog maar net als eerste. Okano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Yanai haalt uit met een fantastische trap. Iwamoto probeert de bal aan de voet te houden. Ichikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Yanai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Kouen 63%, Gin Tenshi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Kouen - Gin Tenshi 0:0