Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Ninmu Kawaii Mori
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Yoshida kopt de bal weg. Hirao is nu in balbezit. Saneyoshi geeft een hoge lob. Morishita rent richting de bal. Morishita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hirao verovert de bal door een tackle van achteren. Hirao passt de bal zonder na te denken. Furkawa probeert naar een medespeler te passen. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita schiet op doel. Noda bokst de bal weg.

37e minuut.
Morishita passt de bal in één keer door. Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari met een sublieme pass. Furkawa is nu in balbezit. Furkawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Ninmu - Kawaii Mori 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Ninmu 37%, Kawaii Mori 63%.
Hidoi Ninmu - Kawaii Mori 1:0

61e minuut.
Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shiral de bal onder controle te krijgen. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi draait met de bal, schiet en ... Oguro bokst de bal weg.

67e minuut.
Kim met een sublieme pass. Saneyoshi met een sublieme pass. Otsubo rent richting de bal. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ohtouge rent richting de bal. Ohtouge geeft de bal voor. Shiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi onderschept slim de pass. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yamamoto probeert naar een medespeler te passen. Furkawa rent richting de bal. Morishita is nu in balbezit. Furkawa rent richting de bal. Furkawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Ninmu 50%, Kawaii Mori 50%.
Hidoi Ninmu - Kawaii Mori 1:0