Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Dorei Fushigi Dokeshi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sawanobori kopt de bal weg. Mita is nu in balbezit. Kano verovert de bal door een tackle van achteren. Sakurai rent richting de bal. Sakurai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Nakano met een sublieme pass. Yanai is nu in balbezit. Yokotani maakt een afschuwelijke overtreding. Yanai raakt geblesseerd tijdens het duel. Yanai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Choe bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka speelt de bal door. Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tsuboi trapt de bal weg van het doel. Choe heeft problemen om de bal te vangen. Choe speelt de bal door. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi geeft een hoge lob. Paal! Goto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Goto trapt de bal weg van het doel. Morioka kopt de bal weg. Nakano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enomoto rent richting de bal. Enomoto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - Fushigi Dokeshi 0:1

43e minuut.
Miyazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka onderschept slim de pass. Morioka geeft een hoge lob. Enomoto rent richting de bal. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - Fushigi Dokeshi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Dorei 46%, Fushigi Dokeshi 54%.
Aoi Dorei - Fushigi Dokeshi 0:2

49e minuut.
Goto trapt de bal weg. Hosogai kopt de bal weg. Miyazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyazawa draait met de bal, schiet en ... Goto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - Fushigi Dokeshi 1:2

57e minuut.
Sakurai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harasaki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kano. Mita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harasaki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kojima met een sublieme pass. Inworp. Yokotani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagatomi probeert de bal met de borst te controleren. Nagatomi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Dorei 31%, Fushigi Dokeshi 69%.
Aoi Dorei - Fushigi Dokeshi 1:2