Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Mori Gaijin Hi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Masushima verovert de bal door een tackle van achteren. Masushima met een sublieme pass. Fujiyama is nu in balbezit. Fujiyama draait met de bal, schiet en ... Narahashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Yokoyama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Itoh. Itoh krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Itoh passt de bal in één keer door. Horinouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miura. Miura krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nozawa speelt de bal door. Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiko geeft de bal voor. Nozawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozawa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Moriwaki kopt de bal weg. Nozawa heeft problemen om de bal te vangen. Nozawa met een sublieme pass. Itoh is nu in balbezit. Itoh schiet op doel. Takahagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sato met een sublieme pass. Shimomura is nu in balbezit. Masushima tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masushima krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Mori 50%, Gaijin Hi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaikunee Mori - Gaijin Hi 0:0

48e minuut.
Myojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Masushima onderschept slim de pass. Masushima passt de bal in één keer door. Fujiyama rent richting de bal. Fujiyama draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamaguchi met de inworp. Tsuneda verovert de bal door een tackle van achteren. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Fujiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujiyama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Mori - Gaijin Hi 0:1

70e minuut.
Kiko geeft een hoge lob. Yamaguchi geeft de bal voor. Daar is Shimomura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masushima is nu in balbezit. Masushima geeft de bal voor. Narahashi bokst de bal weg.

80e minuut.
Nozawa speelt de bal door. Yoshitaka rent richting de bal. Yoshitaka geeft de bal voor. Masushima bereikt de bal nog maar net als eerste. Masushima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kiko rent richting de bal. Tadokoro rent richting de bal. Tadokoro passt de bal met de wreef. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh haalt uit met een fantastische trap. Takahagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Mori 50%, Gaijin Hi 50%.
Kawaikunee Mori - Gaijin Hi 0:1