Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Dokeshi Kawaikunee Mori
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Morikawa speelt de bal door. Enomoto is nu in balbezit. Myojin is nu in balbezit. Enomoto verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Moriwaki onderschept slim de pass. Moriwaki geeft een hoge lob. Enomoto heeft problemen om de bal te vangen. Morikawa is nu in balbezit. Morikawa haalt uit met een fantastische trap. Narahashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Itoh kopt de bal weg. Onizuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shimotaira krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hosogai. Hosogai krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hosogai probeert naar een medespeler te passen. Miura is nu in balbezit. Morikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miura bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa rent richting de bal. Met opzet legt Miura zijn tegenspeler op de grond. Morikawa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morikawa kan niet meer verder spelen. Morioka komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Onizuka geeft een hoge lob. Inworp. Nozawa met de inworp. Itoh is nu in balbezit. Itoh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hosogai probeert de bal aan de voet te houden. Kondo onderschept slim de pass. Miura rent richting de bal. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka draait met de bal, schiet en ... Narahashi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Dokeshi 44%, Kawaikunee Mori 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fushigi Dokeshi - Kawaikunee Mori 0:0

55e minuut.
Moriwaki probeert naar een medespeler te passen. Hosogai is nu in balbezit. Hosogai speelt de bal door. Daar is Enomoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo geeft de bal voor. Tamura is nu in balbezit. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tsuneda rent richting de bal. Tsuneda passt de bal met de wreef. Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira is nu in balbezit. Shimotaira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Dokeshi 47%, Kawaikunee Mori 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fushigi Dokeshi - Kawaikunee Mori 0:0