Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Mori Kagayaku Mizu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Kakimoto onderschept slim de pass. Kakimoto probeert naar een medespeler te passen. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tamura de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Mori - Kagayaku Mizu 0:1

15e minuut.
Kakimoto is nu in balbezit. Kakimoto speelt de bal door. Miura rent richting de bal. Morisaki onderschept slim de pass. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Miura rent richting de bal. Morisaki verovert de bal door een tackle van achteren. Morisaki speelt de bal door. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tae-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh onderschept slim de pass. Santosa is nu in balbezit. Itoh onderschept slim de pass. Itoh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nozawa probeert naar een medespeler te passen. Shimotaira rent richting de bal. Han-Jae is nu in balbezit. Itoh rent richting de bal. Itoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Mori 54%, Kagayaku Mizu 46%.
Kawaikunee Mori - Kagayaku Mizu 0:1

56e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Tsuneda onderschept slim de pass. Kakimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh onderschept slim de pass. Itoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Miura passt de bal in één keer door. Tsuneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuneda passt de bal zonder na te denken. Itoh rent richting de bal. Itoh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Shimomura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Han-Jae de bal. Itoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira rent richting de bal. Shimotaira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Morisaki is nu in balbezit. Morisaki passt de bal zonder na te denken. Kondo rent richting de bal. Sawanobori verovert de bal door een tackle van achteren. Sawanobori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Mori 29%, Kagayaku Mizu 71%.
Kawaikunee Mori - Kagayaku Mizu 0:1