Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Mizu Aoi Dorei
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Yokotani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iwamasa komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sawanobori heeft problemen om de bal te vangen. Hirano rent richting de bal. Sawanobori rent richting de bal. Hirano rent richting de bal. Hirano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miyoshi geeft de bal voor. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita speelt de bal door. Sawanobori rent richting de bal. Sawanobori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mita onderschept slim de pass. Mita passt de bal met de wreef. Sakai rent richting de bal. Miyazawa onderschept slim de pass. Miyazawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Miyoshi rent richting de bal. Choe rent richting de bal. Choe met een sublieme pass. Daar is Miyazawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyazawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Mizu 59%, Aoi Dorei 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Mizu - Aoi Dorei 0:0

52e minuut.
Hirano passt de bal met de wreef. Kakimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakimoto passt de bal zonder na te denken. Sawanobori rent richting de bal. Sawanobori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Iwamasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita verovert de bal door een tackle van achteren. Yamashita passt de bal in één keer door. Kawanabe is nu in balbezit. Kawanabe geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi geeft een lange en hoge pass. Han-Jae probeert de bal aan de voet te houden. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Miyoshi passt de bal met de wreef. Mita is nu in balbezit. Mita passt de bal zonder na te denken. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Nishitani trapt de bal weg van het doel. Daar is Sakurai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirano krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Yukio probeert naar een medespeler te passen. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi speelt de bal door. Miyazawa is nu in balbezit. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap. Nishitani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nagatomi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sakurai rent richting de bal. Sakurai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Mizu 52%, Aoi Dorei 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Mizu - Aoi Dorei 0:0