Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Mori Gin Dorei
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ogura rent richting de bal. Itoh verovert de bal door een tackle van achteren. Itoh passt de bal in één keer door. Shimotaira is nu in balbezit. Shimotaira draait met de bal, schiet en ... Nishi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Nozawa onderschept slim de pass. Nozawa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hattori de bal onder controle te krijgen. Shimotaira bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Jirayia verovert de bal door een tackle van achteren. Shimotaira is nu in balbezit. Jirayia bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira onderschept slim de pass. Shimotaira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yamase rent richting de bal. Yamase geeft een hoge lob. Myojin rent richting de bal. Shimizu verovert de bal door een tackle van achteren. Shimizu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Okuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuma geeft een lange en hoge pass. Myojin is nu in balbezit. Shimizu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimizu haalt uit met een fantastische trap. Narahashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Mori 30%, Gin Dorei 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaikunee Mori - Gin Dorei 0:0

53e minuut.
Jirayia bereikt de bal nog maar net als eerste. Itoh onderschept slim de pass. Itoh passt de bal in één keer door. Shimotaira is nu in balbezit. Shimotaira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ogura passt de bal in één keer door. Nozawa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saito. Saito krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Shimizu probeert naar een medespeler te passen. Sakal is nu in balbezit. Natsuka is nu in balbezit. Sakal verovert de bal door een tackle van achteren. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Mori 44%, Gin Dorei 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaikunee Mori - Gin Dorei 0:0