Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Neko Kawiiso Kaeru
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kagawa geeft een lange en hoge pass. Ienaga rent richting de bal. Ienaga passt de bal met de wreef. Jean is nu in balbezit. Jean passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Narazki is nu in balbezit. Yanagimoto begaat een overtreding. Narazki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saneyoshi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sakal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Neko - Kawiiso Kaeru 1:0

15e minuut.
Ichihara rent richting de bal. Ichihara passt de bal in één keer door. Iwamasa heeft problemen om de bal te vangen. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Miyamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichihara verovert de bal door een tackle van achteren. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Horii passt de bal in één keer door. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichihara begaat een overtreding. Ichihara krijgt een gele kaart. Saneyoshi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saneyoshi kan niet meer verder spelen. Soma komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ichihara rent richting de bal. Ichihara geeft een hoge lob. Daar is Baba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Horii met een sublieme pass. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo onderschept slim de pass. Ichihara rent richting de bal. Ichihara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jean geeft de bal voor. Soma kopt de bal weg. Klungelig pakt Yanagimoto de bal. Sakal rent richting de bal. Sakal schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Neko 50%, Kawiiso Kaeru 50%.
Kagayaku Neko - Kawiiso Kaeru 1:0

52e minuut.
Yanagimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma verovert de bal door een tackle van achteren. Soma passt de bal in één keer door. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Neko - Kawiiso Kaeru 2:0

60e minuut.
Ienaga geeft een lange en hoge pass. Iwamasa kan de bal niet met de borst controleren. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap. Nishizawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Neko - Kawiiso Kaeru 2:1

75e minuut.
Iwamasa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabuchi met een snelle inworp. Shinoda geeft een hoge lob. Miyamoto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Narazki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanagimoto is nu in balbezit. Yanagimoto passt de bal met de wreef. Sakal is nu in balbezit. Sakal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Neko 54%, Kawiiso Kaeru 46%.
Kagayaku Neko - Kawiiso Kaeru 2:1