Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kaeru Shiro Hikari
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Jirayia de bal. Ohkubo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jirayia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jirayia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morioka is nu in balbezit. Morioka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shiro Hikari 1:0

21e minuut.
Teshima met een sublieme pass. Ohkubo is nu in balbezit. Ohkubo met een sublieme pass. Ishi rent richting de bal. Ishi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Narazki trapt de bal weg. Sakemoto kopt de bal weg. Ohkubo is nu in balbezit. Ohkubo draait met de bal, schiet en ... Nakayama probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 64%, Shiro Hikari 36%.
Akai Kaeru - Shiro Hikari 1:0

48e minuut.
Nikai met een sublieme pass. Morioka is nu in balbezit. Met opzet legt Hasegawa zijn tegenspeler op de grond. Hasegawa krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Teshima verovert de bal door een tackle van achteren. Teshima geeft de bal voor. Amano geeft de bal voor. Ishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Yokotani de bal. Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yokotani is nu in balbezit. Yokotani probeert naar een medespeler te passen. Dedimar probeert naar een medespeler te passen. Nagimura is nu in balbezit. Nagimura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Endo passt de bal in één keer door. Amano is nu in balbezit. Morioka onderschept slim de pass. Morioka haalt uit met een fantastische trap. Nakaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Horinouchi geeft de bal voor. Yokotani rent richting de bal. Yokotani passt de bal zonder na te denken. Morioka rent richting de bal. Morioka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Horinouchi met de inworp. Dedimar rent richting de bal. Dedimar passt de bal in één keer door. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 42%, Shiro Hikari 58%.
Akai Kaeru - Shiro Hikari 1:0