Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Sampo Kagayaku Neko
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kawaki passt de bal zonder na te denken. Jean met een sublieme pass. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ... Okuma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Kagayaku Neko 0:1

7e minuut.
Iwamasa trapt de bal weg. Narazki kopt de bal weg. Sakoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Yanagimoto speelt de bal door. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shibaioka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Doeltrap. Nishizawa met een harde bal richting middenveld. Sakoi kopt de bal weg. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 46%, Kagayaku Neko 54%.
Midori Sampo - Kagayaku Neko 0:1

55e minuut.
Kawaki passt de bal zonder na te denken. Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Baron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Saneyoshi speelt de bal door. Nagatomi is nu in balbezit. Sakal onderschept slim de pass. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sakoi rent richting de bal. Sakoi passt de bal met de wreef. Kagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kagawa is nu in balbezit. Baron onderschept slim de pass. Baron passt de bal in één keer door. Shibaioka is nu in balbezit. Shibaioka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nagatomi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakal met een sublieme pass. Narazki bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Okuma trapt de bal weg. Morishima kopt de bal weg. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Shibaioka draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Nishizawa met een harde bal richting middenveld. Sakoi rent richting de bal. Sakoi geeft een hoge lob. Nishizawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 51%, Kagayaku Neko 49%.
Midori Sampo - Kagayaku Neko 0:1