Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Kirigirisu Fukai Kokoro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Kobari is nu in balbezit. Saneyoshi onderschept slim de pass. Saneyoshi geeft de bal voor. Mita is nu in balbezit. Mita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kurisawa rent richting de bal. Nakagawa verovert de bal door een tackle van achteren. Nakagawa passt de bal zonder na te denken. Mita heeft problemen om de bal te vangen. Mita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hasebe rent richting de bal. Hosogai verovert de bal door een tackle van achteren. Hosogai geeft een lange en hoge pass. Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kurokawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kirigirisu - Fukai Kokoro 0:1

21e minuut.
Nishizawa geeft een hoge lob. Daar is Kurisawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teragaito is nu in balbezit. Teragaito haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaneka de bal onder controle te krijgen. Fuji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hosogai is nu in balbezit. Hosogai geeft de bal voor. Nakagawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Mita de bal. Mita haalt uit met een fantastische trap. Fuji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawiiso Kirigirisu - Fukai Kokoro 1:1

44e minuut.
Saneyoshi rent richting de bal. Morikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Morikawa passt de bal in één keer door. Yagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kirigirisu 44%, Fukai Kokoro 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawiiso Kirigirisu - Fukai Kokoro 1:1

59e minuut.
Hosogai heeft problemen om de bal te vangen. Hasebe verovert de bal door een tackle van achteren. Hasebe passt de bal met de wreef. Kanazawa is nu in balbezit. Kanazawa geeft een lange en hoge pass. Fuji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kirigirisu 35%, Fukai Kokoro 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawiiso Kirigirisu - Fukai Kokoro 1:1