Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Ningen Kagayaku Jinja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sakai rent richting de bal. Sakai geeft de bal voor. Hashimoto kan de bal niet met de borst controleren. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Ningen - Kagayaku Jinja 1:0

11e minuut.
Baba heeft problemen om de bal te vangen. Baba probeert naar een medespeler te passen. Hirakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaka onderschept slim de pass. Tanaka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase is nu in balbezit. Kaneka onderschept slim de pass. Konno rent richting de bal. Konno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kawashima probeert de bal aan de voet te houden. Konno is nu in balbezit. Hashimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hirakawa heeft problemen om de bal te vangen. Tanaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirakawa. Hirakawa krijgt een gele kaart. Tanaka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tanaka kan niet meer verder spelen. Wakamatsu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Nakazawa passt de bal in één keer door. Fukunishi speelt de bal door. Wakamatsu is nu in balbezit. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Ningen 54%, Kagayaku Jinja 46%.
Gaijin Ningen - Kagayaku Jinja 1:0

60e minuut.
Kawashima met een snelle inworp. Takakuwa geeft een hoge lob. Hirase heeft problemen om de bal te vangen. Wakamatsu rent richting de bal. Wakamatsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirase. Kaneka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kaneka kan niet meer verder spelen. Teragaito komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Komatsu trapt de bal weg. Hirakawa kopt de bal weg. Chiyotanda probeert de bal aan de voet te houden. Teragaito is nu in balbezit. Teragaito draait met de bal, schiet en ... Komatsu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Teragaito bereikt de bal nog maar net als eerste. Teragaito haalt uit met een fantastische trap. Komatsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Ningen 51%, Kagayaku Jinja 49%.
Gaijin Ningen - Kagayaku Jinja 1:0