Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Eiga Shiro Kokoro
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Kikuchi onderschept slim de pass. Nemoto rent richting de bal. Kikuchi onderschept slim de pass. Kikuchi haalt uit met een fantastische trap. Maruyama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ando met een sublieme pass. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani passt de bal in één keer door. Yokotani kan de bal niet met de borst controleren. Yokotani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nishitami is nu in balbezit. Nishitami passt de bal zonder na te denken. Myojin rent richting de bal. Yokotani onderschept slim de pass. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. Shimotaira bokst de bal weg.

17e minuut.
Komatsu passt de bal in één keer door. Nishitami is nu in balbezit. Kikuchi is nu in balbezit. Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nishitami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shiokawa komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Youth verovert de bal door een tackle van achteren. Youth met een sublieme pass. Klungelig pakt Kikuchi de bal. Kikuchi draait met de bal, schiet en ... Nemoto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Miura kopt de bal weg. Komatsu is nu in balbezit. Shiokawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kikuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikuchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Eiga - Shiro Kokoro 1:0

42e minuut.
Murai geeft de bal voor. Inworp. Nakano met een snelle inworp. Komatsu rent richting de bal. Komatsu geeft een lange en hoge pass. Paal!

43e minuut.
Kakimoto geeft een hoge lob. Inworp. Kano met de inworp. Sakai is nu in balbezit. Sakai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Eiga 58%, Shiro Kokoro 42%.
Sora Eiga - Shiro Kokoro 1:0

60e minuut.
Takahagi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaneka komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ando verovert de bal door een tackle van achteren. Ando passt de bal in één keer door. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani haalt uit met een fantastische trap. Shimotaira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Basilio speelt de bal door. Myojin met een sublieme pass. Youth rent richting de bal. Youth geeft een lange en hoge pass. Kikuchi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ando geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiokawa rent richting de bal. Shiokawa geeft de bal voor. Maruyama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kikuchi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Masushima verovert de bal door een tackle van achteren. Masushima speelt de bal door. Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiokawa is nu in balbezit. Shiokawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Eiga - Shiro Kokoro 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Eiga 45%, Shiro Kokoro 55%.
Sora Eiga - Shiro Kokoro 2:0