Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: Sigurboginn
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48087
Skytturnar Þór
Miðja Tactiek Tactic 2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.1 gemiddelde waardering 61.7
outstanding Schieten very good
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Ambrosio probeert de bal met de borst te controleren. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson passt de bal zonder na te denken. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Theódórsson speelt de bal door. Erlingsson met een sublieme pass. Frímannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frímannsson geeft een hoge lob. Campos krijgt zijn hoofd ertegen. Bagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Erlingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlingsson passt de bal zonder na te denken. Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson geeft een lange en hoge pass. Ambrosio krijgt zijn hoofd ertegen. Bagi bokst de bal weg.

12e minuut.
Rojo is nu in balbezit. Rojo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ólason met de inworp. Auðunnson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Þór 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Ólason de bal. Ólason geeft een hoge lob. Badea heeft problemen om de bal te vangen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ólason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Heyninck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Þór 0:2

32e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson rent richting de bal. Theódórsson draait met de bal, schiet en ... Bagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jara heeft problemen om de bal te vangen. Theódórsson probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel. Bagi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ástvaldsson passt de bal zonder na te denken. Erlingsson speelt de bal door. Frímannsson met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Bagi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Arinbjörnsson geeft de bal voor. Karpiniak kopt de bal weg. Auðunnson speelt de bal door. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Þór 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 41%, Þór 59%.
Skytturnar - Þór 0:3

51e minuut.
Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson passt de bal in één keer door. Giżycki rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ólason neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos passt de bal zonder na te denken. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Bagi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Þór 1:3

59e minuut.
Ólason met de inworp. Giżycki is nu in balbezit. Met opzet legt Frímannsson zijn tegenspeler op de grond. Frímannsson krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Theódórsson passt de bal in één keer door. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Elíasson geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Heyninck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Þór 1:4

85e minuut.
Eysteinnsson speelt de bal door. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson passt de bal met de wreef. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel. Bagi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Obeadă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ástvaldsson met een snelle inworp. Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Ambrosio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Þór 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 40%, Þór 60%.
Skytturnar - Þór 2:4