Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Víkingar Dread Knights
Normal Tactiek Dread
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 36.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Dread Knights 0:1

13e minuut.
Gustavsson is nu in balbezit. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena probeert naar een medespeler te passen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Dread Knights 0:2

18e minuut.
Sena probeert naar een medespeler te passen. Colţan rent richting de bal. Colţan geeft een hoge lob. Stępek is nu in balbezit. Stępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Dread Knights 0:3

29e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. De Swaef is nu in balbezit. De Swaef passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Vífillsson bokst de bal weg.

34e minuut.
Bjarnarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan met de inworp. Stępek controleert de bal met de borst. Stępek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Valgeirsson met de inworp. Auðunnson rent richting de bal. Colţan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sena kopt de bal weg. Ingvarsson heeft problemen om de bal te vangen. Tecchio begaat een overtreding. Tecchio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bjarnarsson geeft een hoge lob. Inworp. Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Víkingar 55%, Dread Knights 45%.
Illir Víkingar - Dread Knights 0:3

53e minuut.
Tecchio geeft een hoge lob. Stępek is nu in balbezit. Stępek speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Viggósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Vífillsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ingvarsson is nu in balbezit. De Swaef verovert de bal door een tackle van achteren. De Swaef passt de bal met de wreef. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek passt de bal met de wreef. Bjarnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas draait met de bal, schiet en ... Vífillsson bokst de bal weg. Klungelig pakt Högnason de bal. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Dread Knights 0:4

63e minuut.
Bjarnarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colţan zal de hoekschop nemen. Stępek rent richting de bal. Stępek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Dread Knights 0:5

66e minuut.
Högnason is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal zonder na te denken. De Swaef is nu in balbezit. De Swaef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kürtös raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Víkingar 63%, Dread Knights 37%.
Illir Víkingar - Dread Knights 0:5