Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Piltar KR R
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 26.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Jarvine met een sublieme pass. Björgvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Björgvinsson passt de bal in één keer door. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kasdaglis is nu in balbezit. Stefánsson is nu in balbezit. Kasdaglis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasdaglis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Vaiknurm de bal onder controle te krijgen. Vaiknurm passt de bal met de wreef. Kasdaglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasdaglis draait met de bal, schiet en ... Njarðarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Piltar - KR R 0:1

26e minuut.
Hinriksson onderschept slim de pass. Hinriksson geeft een lange en hoge pass. Daribyan kan de bal niet met de borst controleren. Sigtryggsson rent richting de bal. Sigtryggsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hinriksson rent richting de bal. Vaiknurm onderschept slim de pass. Vaiknurm passt de bal in één keer door. Kasdaglis rent richting de bal. Kasdaglis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chrapček is nu in balbezit. Björgvinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Björgvinsson met een sublieme pass. Sigtryggsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigtryggsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KF Piltar - KR R 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Piltar 45%, KR R 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KF Piltar - KR R 1:1

55e minuut.
Stefánsson rent richting de bal. Kasdaglis onderschept slim de pass. Mattíasson met een sublieme pass. Mesropyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesropyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Piltar - KR R 1:2

71e minuut.
Hinriksson probeert naar een medespeler te passen. Sigtryggsson rent richting de bal. Björgvinsson is nu in balbezit. Sigtryggsson rent richting de bal. Sigtryggsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bergþórsson passt de bal zonder na te denken. Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalesse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalesse krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Piltar 45%, KR R 55%.
KF Piltar - KR R 1:2