Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stjarnan F.C Skytturnar
bby Tactiek Miðja
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


17e minuut.
Klon heeft problemen om de bal te vangen. Torfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Torfason probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:1

21e minuut.
Daar is Hafbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheparinov rent richting de bal. Hafbergsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hafbergsson krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Baghdasaryan met een sublieme pass. Ambrosio is nu in balbezit. Verón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Oddsson de bal. Oddsson geeft een hoge lob. Cheparinov is nu in balbezit. Cheparinov geeft de bal voor. Resende onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
State met een sublieme pass. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio passt de bal zonder na te denken. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
State passt de bal met de wreef. Sigursteinnsson is nu in balbezit. Sigursteinnsson geeft een hoge lob. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:3

43e minuut.
Sigursteinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigursteinnsson passt de bal in één keer door. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan geeft een lange en hoge pass. Stadager controleert de bal met de borst. Kirilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan F.C 66%, Skytturnar 34%.
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:3

57e minuut.
Þorgeirsson speelt de bal door. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan passt de bal in één keer door. Sigursteinnsson is nu in balbezit. Sigursteinnsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Þorgeirsson kopt de bal weg. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan geeft een hoge lob. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel. Kirilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sigursteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigursteinnsson met een sublieme pass. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel. Kirilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:4

83e minuut.
Sigursteinnsson speelt de bal door. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan geeft een hoge lob. Ambrosio maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Torfason rent richting de bal. Torfason passt de bal in één keer door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan F.C 67%, Skytturnar 33%.
Stjarnan F.C - Skytturnar 0:5