Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: ST Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 502
ST Misþyrming
442 Tactiek bm
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 26.5
goed Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


19e minuut.
Fjölnisson rent richting de bal. Fjölnisson geeft een hoge lob. Siau is nu in balbezit. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Depcik geeft een hoge lob. Branco controleert de bal met de borst. Sindrason is nu in balbezit. Branco onderschept slim de pass. Branco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Baldursson met een sublieme pass. Kárason rent richting de bal. Kárason probeert naar een medespeler te passen. Kimlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimlička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mučibabić onderschept slim de pass. Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson probeert naar een medespeler te passen. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Ariaza speelt de bal door. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello passt de bal in één keer door. Kimlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimlička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Sindrason met de inworp. Cabello is nu in balbezit. Cabello draait met de bal, schiet en ... Bruto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST 59%, Misþyrming 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ST - Misþyrming 0:0

54e minuut.
Úlfarsson is nu in balbezit. Branco onderschept slim de pass. Siau is nu in balbezit. Branco onderschept slim de pass. Branco schiet op doel. Skarphéðinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Spantidakis passt de bal met de wreef. Branco is nu in balbezit. Siau onderschept slim de pass. Branco onderschept slim de pass. Branco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 1:0

77e minuut.
Ariaza is nu in balbezit. Ariaza geeft de bal voor. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco schiet op doel. Skarphéðinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 2:0

83e minuut.
Kristbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero geeft een hoge lob. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Siau geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spantidakis met de inworp. Syska is nu in balbezit. Syska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST 59%, Misþyrming 41%.
ST - Misþyrming 2:0