Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Víkingar Stjarnan F.C
Normal Tactiek bby
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
19.6 gemiddelde waardering 45.2
average Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Högnason speelt de bal door. Valgeirsson controleert de bal met de borst. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov onderschept slim de pass. Cheparinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stadager onderschept slim de pass. Stadager geeft een lange en hoge pass. Henriksson probeert de bal met de borst te controleren. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Vífillsson bokst de bal weg. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Vífillsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:1

23e minuut.
Daar is Gestsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gestsson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gestsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gestsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Viggósson onderschept slim de pass. Siegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegler met een sublieme pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
State geeft een lange en hoge pass. Henriksson heeft problemen om de bal te vangen. Pócsik rent richting de bal. Pócsik schiet op doel. Vífillsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:2

31e minuut.
Viggósson geeft de bal voor. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggósson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viggósson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Soulié rent richting de bal. Soulié speelt de bal door. Högnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik verovert de bal door een tackle van achteren. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Pócsik de bal. Soulié rent richting de bal. Viggósson maakt een afschuwelijke overtreding. Viggósson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Soulié wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Soulié kan niet meer verder spelen. Daníelsson komt het veld opgelopen. Siegler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pócsik maakt een snoekduik en kopt de bal. Vífillsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:4

40e minuut.
Henriksson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daníelsson met een snelle inworp. Siegler rent richting de bal. Siegler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Víkingar 66%, Stjarnan F.C 34%.
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:4

46e minuut.
Baronio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Siegler verovert de bal door een tackle van achteren. Siegler met een sublieme pass. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Vífillsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:5

51e minuut.
Högnason kopt de bal weg. Siegler rent richting de bal. Siegler geeft een lange en hoge pass. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Vífillsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pócsik passt de bal zonder na te denken. Daníelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegler rent richting de bal. Siegler geeft een hoge lob. Pócsik krijgt zijn hoofd ertegen. Vífillsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Henriksson geeft een lange en hoge pass. Auðunnson is nu in balbezit. Daníelsson onderschept slim de pass. Siegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Henriksson met een harde bal richting middenveld. Siegler kopt de bal weg. Daníelsson geeft een lange en hoge pass. Pócsik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gustavsson is nu in balbezit. Cheparinov onderschept slim de pass. Cheparinov passt de bal met de wreef. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:6

62e minuut.
Þorleifsson speelt de bal door. Auðunnson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siegler. Siegler krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Stadager geeft een hoge lob. Ingvarsson is nu in balbezit. Ingvarsson geeft een lange en hoge pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Vífillsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siegler rent richting de bal. Siegler draait met de bal, schiet en ... Vífillsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gustavsson rent richting de bal. Cheparinov verovert de bal door een tackle van achteren. Cheparinov geeft een lange en hoge pass. Pócsik rent richting de bal. Pócsik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Siegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siegler met een sublieme pass. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Henriksson de bal onder controle te krijgen. Cheparinov is nu in balbezit. Cheparinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vífillsson met een harde bal richting middenveld. Siegler speelt de bal door. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Vífillsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Henriksson geeft een hoge lob. Inworp. Daníelsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Siegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siegler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vífillsson trapt de bal weg van het doel. Ísleifsson kopt de bal weg. Verón geeft de bal voor. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Högnason rent richting de bal. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov passt de bal zonder na te denken. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:7

89e minuut.
Baronio rent richting de bal. Baronio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gustavsson de bal onder controle te krijgen. Daníelsson is nu in balbezit. Daníelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Víkingar 71%, Stjarnan F.C 29%.
Illir Víkingar - Stjarnan F.C 0:7