Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Keflavik KR R
sativa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 24.9
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Kristmannsson rent richting de bal. Kozach verovert de bal door een tackle van achteren. Kozach probeert naar een medespeler te passen. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Koryunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kozach rent richting de bal. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurðsson onderschept slim de pass. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Orrason geeft de bal voor. Aðalbjörnsson rent richting de bal. Aðalbjörnsson passt de bal met de wreef. Kozach rent richting de bal. Kozach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - KR R 1:0

37e minuut.
Sigurðsson rent richting de bal. Sigurðsson passt de bal met de wreef. Aðalbjörnsson rent richting de bal. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gmitrzak speelt de bal door. Daar is Aðalbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurðsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson rent richting de bal. Aðalbjörnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koryunyan trapt de bal weg van het doel. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak passt de bal zonder na te denken. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach schiet op doel. Koryunyan bokst de bal weg.

43e minuut.
Baroš is nu in balbezit. Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Hrannarson kopt de bal weg. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson geeft een lange en hoge pass. Menace heeft problemen om de bal te vangen. Aðalbjörnsson rent richting de bal. Aðalbjörnsson schiet op doel. Koryunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Keflavik 27%, KR R 73%.
Victoria Keflavik - KR R 1:0

50e minuut.
Menace rent richting de bal. Kozach onderschept slim de pass. Aðalbjörnsson rent richting de bal. Klungelig pakt Kozach de bal. Kozach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hrannarson rent richting de bal. Jarvine is nu in balbezit. Gabon maakt een afschuwelijke overtreding. Gabon krijgt een gele kaart. Jarvine raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarvine wilt de vrije trap nemen. Otáhal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kasdaglis is nu in balbezit. Kasdaglis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Keflavik - KR R 1:1

54e minuut.
Gabon rent richting de bal. Gabon geeft een lange en hoge pass. Menace heeft problemen om de bal te vangen. Kozach is nu in balbezit. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Koryunyan trapt de bal weg. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak speelt de bal door. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Aðalbjörnsson kan de bal niet met de borst controleren. Aðalbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Daribyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Kotanjyan de bal. Sigurðsson is nu in balbezit. Sigurðsson speelt de bal door. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schaeffer trapt de bal weg van het doel. Hrannarson rent richting de bal. Hrannarson met een sublieme pass. Aðalbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Aðalbjörnsson schiet op doel. Koryunyan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gmitrzak passt de bal zonder na te denken. Hrannarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrannarson probeert naar een medespeler te passen. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach haalt uit met een fantastische trap. Koryunyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - KR R 2:1

82e minuut.
Gmitrzak heeft problemen om de bal te vangen. Gmitrzak geeft de bal voor. Kozach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Keflavik 30%, KR R 70%.
Victoria Keflavik - KR R 2:1