Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: Úlfar Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2000
Úlfar ST
352 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 28.9
good Schieten adequate
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


10e minuut.
Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis geeft een hoge lob. Soto geeft de bal voor. Klungelig pakt Pillay de bal. Pillay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Petasz de bal. Petasz speelt de bal door. Modesto geeft een hoge lob. Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ávalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Borges geeft de bal voor. Branco kopt de bal weg. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. Unnsteinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 0:1

20e minuut.
Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo geeft een hoge lob. Gol is nu in balbezit. Gol schiet op doel. Bruto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Úlfar - ST 1:1

24e minuut.
Modesto rent richting de bal. Modesto geeft de bal voor. Modoni heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vukomanović geeft een hoge lob. Depcik rent richting de bal. Depcik passt de bal met de wreef. Gol rent richting de bal. Gol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz met een sublieme pass. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo haalt uit met een fantastische trap. Bruto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 2:1

38e minuut.
Modesto speelt de bal door. Pillay rent richting de bal. Pillay probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Periš speelt de bal door. Daar is Pillay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillay probeert naar een medespeler te passen. Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol draait met de bal, schiet en ... Bruto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Úlfar 29%, ST 71%.
Úlfar - ST 3:1

50e minuut.
Petasz met de inworp. Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Gol is nu in balbezit. Gol schiet op doel. Bruto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 4:1

53e minuut.
Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Syska is nu in balbezit. Syska probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gol de bal. Gol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 5:1

59e minuut.
Pillay verovert de bal door een tackle van achteren. Pillay passt de bal in één keer door. Periš speelt de bal door. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Küçüker probeert naar een medespeler te passen. Vukomanović is nu in balbezit. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Gol rent richting de bal. Gol geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 6:1

68e minuut.
Pillay probeert naar een medespeler te passen. Gol is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modoni. Modoni krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pillay rent richting de bal. Pillay passt de bal met de wreef. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol draait met de bal, schiet en ... Bruto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - ST 7:1

70e minuut.
Petasz speelt de bal door. Soto is nu in balbezit. Met opzet legt Spantidakis zijn tegenspeler op de grond. Soto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Soto kan niet meer verder spelen. Urdea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Vukomanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal zonder na te denken. Gol is nu in balbezit. Gol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Periš passt de bal zonder na te denken. Pillay speelt de bal door. Küçüker rent richting de bal. Gol onderschept slim de pass. Gol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Periš met een snelle inworp. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto geeft een hoge lob. Gol rent richting de bal. Gol geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Borges is nu in balbezit. Borges geeft een hoge lob. Modesto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Úlfar 12%, ST 88%.
Úlfar - ST 7:1