Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hraðir Boltar Daufir Skógar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Magnason probeert naar een medespeler te passen. Ásgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgrímsson passt de bal zonder na te denken. Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steingrímsson haalt uit met een fantastische trap. Októsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sæþórsson passt de bal met de wreef. Hrafnsson is nu in balbezit. Magnason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnason krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hjörleifsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ásgrímsson met een snelle inworp. Októsson rent richting de bal. Októsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson geeft de bal voor. Hrafnsson met een sublieme pass. Steingrímsson is nu in balbezit. Steingrímsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Daar is Eðvarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eðvarðsson geeft een lange en hoge pass. Torfason heeft problemen om de bal te vangen. Magnason is nu in balbezit. Magnason geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bárðarson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnason is nu in balbezit. Magnason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Eðvarðsson geeft een lange en hoge pass. Torfason rent richting de bal. Antonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsson schiet op doel. Snorrason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - Daufir Skógar 1:0

44e minuut.
Októsson rent richting de bal. Októsson geeft een hoge lob. Jónharðson heeft problemen om de bal te vangen. Steingrímsson rent richting de bal. Steingrímsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Boltar 50%, Daufir Skógar 50%.
Hraðir Boltar - Daufir Skógar 1:0

55e minuut.
Magnason geeft een hoge lob. Daar is Börksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steingrímsson schiet op doel. Októsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hraðir Boltar - Daufir Skógar 1:1

59e minuut.
Snorrason met een harde bal richting middenveld. Hrafnsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Svavarsson de bal. Magnason is nu in balbezit. Magnason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hraðir Boltar - Daufir Skógar 2:1

71e minuut.
Hrafnsson kopt de bal weg. Hrafnsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Októsson. Októsson krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hjörleifsson met de inworp. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson met een sublieme pass. Ísaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísaksson geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hraðir Boltar 53%, Daufir Skógar 47%.
Hraðir Boltar - Daufir Skógar 2:1