Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Skógar Vísundar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Þórlaksson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandsson. Þórlaksson raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinóson met een snel genomen vrije trap. Gabríelsson controleert de bal met de borst. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Vísundar 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gíslason met een snelle inworp. Bergþórsson speelt de bal door. Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steingrímsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Svavarsson de bal. Stefánsson verovert de bal door een tackle van achteren. Stefánsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arngrímsson kopt de bal weg. Gabríelsson heeft problemen om de bal te vangen. Steingrímsson is nu in balbezit. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Vísundar 0:2

39e minuut.
Bergþórsson rent richting de bal. Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson is nu in balbezit. Steingrímsson rent richting de bal. Steingrímsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Skógar 50%, Vísundar 50%.
Daufir Skógar - Vísundar 0:2

49e minuut.
Ásgrímsson is nu in balbezit. Ásgrímsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Marinóson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergþórsson rent richting de bal. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hilmarsson onderschept slim de pass. Hilmarsson met een sublieme pass. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Skógar - Vísundar 0:3

59e minuut.
Steingrímsson kopt de bal weg. Þórlaksson rent richting de bal. Þórlaksson geeft de bal voor. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Skógar 47%, Vísundar 53%.
Daufir Skógar - Vísundar 0:3