Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísundar Djarfir Refir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Arnþórsson rent richting de bal. Steingrímsson onderschept slim de pass. Steingrímsson passt de bal in één keer door. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kjartansson probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Marelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Djarfir Refir 1:0

8e minuut.
Steingrímsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stefánsson komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Steingrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson onderschept slim de pass. Stefánsson probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson passt de bal met de wreef. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson onderschept slim de pass. Stefánsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bjarnólfsson speelt de bal door. Marinóson speelt de bal door. Stefánsson probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Þórlaksson geeft de bal voor. Eyvindsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefánsson. Stefánsson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Eyvindsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eyvindsson passt de bal in één keer door. Marelsson is nu in balbezit. Marelsson haalt uit met een fantastische trap. Sigurvinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Heiðarsson speelt de bal door. Daar is Stefánsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefánsson probeert naar een medespeler te passen. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Kjartansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Djarfir Refir 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísundar 46%, Djarfir Refir 54%.
Vísundar - Djarfir Refir 2:0

52e minuut.
Carlsson geeft een lange en hoge pass. Marelsson heeft problemen om de bal te vangen. Hilmarsson kopt de bal weg. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson draait met de bal, schiet en ... Kjartansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Arnþórsson de bal onder controle te krijgen. Gabríelsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Djarfir Refir 3:0

84e minuut.
Stefánsson passt de bal met de wreef. Bjarnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnólfsson passt de bal zonder na te denken. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Kjartansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísundar - Djarfir Refir 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísundar 34%, Djarfir Refir 66%.
Vísundar - Djarfir Refir 4:0