Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Félagar Breiðablik
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Finnsson passt de bal zonder na te denken. Kristinsson is nu in balbezit. Kristinsson probeert naar een medespeler te passen. Ríkharðsson rent richting de bal. Ríkharðsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - Breiðablik 1:0

9e minuut.
Daðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adólfsson rent richting de bal. Adólfsson probeert naar een medespeler te passen. Ríkharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríkharðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marinóson trapt de bal weg. Erlendsson kopt de bal weg. Adólfsson rent richting de bal. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Róbertsson onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Róbertsson met een snelle inworp. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gústafsson geeft de bal voor. Daar is Finnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Róbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Róbertsson schiet op doel. Karlsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Félagar - Breiðablik 1:1

39e minuut.
Brynjason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson probeert naar een medespeler te passen. Ingason rent richting de bal. Ingason haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Félagar - Breiðablik 1:2

42e minuut.
Þorgilsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gústafsson met de inworp. Carlsson rent richting de bal. Carlsson draait met de bal, schiet en ... Karlsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Félagar 62%, Breiðablik 38%.
Vísir Félagar - Breiðablik 1:2

50e minuut.
Marinóson is nu in balbezit. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson passt de bal zonder na te denken. Ingason rent richting de bal. Ingason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson geeft een hoge lob. Marinóson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingason onderschept slim de pass. Ingason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daðason rent richting de bal. Atlason onderschept slim de pass. Atlason met een sublieme pass. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brynjason geeft een hoge lob. Inworp. Hreinnsson met de inworp. Róbertsson is nu in balbezit. Róbertsson schiet op doel. Karlsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gústafsson is nu in balbezit. Gústafsson speelt de bal door. Ingason is nu in balbezit. Ingason haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Birkisson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Félagar 68%, Breiðablik 32%.
Vísir Félagar - Breiðablik 1:2