Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Folk Shops Djarfir Piltar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Ómarsson is nu in balbezit. Ómarsson geeft een lange en hoge pass. Brandsson probeert de bal aan de voet te houden. Severinsson is nu in balbezit. Severinsson schiet op doel. Sigurðsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lepper is nu in balbezit. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little Folk Shops - Djarfir Piltar 1:0

20e minuut.
Neistason passt de bal zonder na te denken. Lanzon speelt de bal door. Klungelig pakt Łątka de bal. Ellertsson rent richting de bal. Ellertsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pszczoła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibrashev is nu in balbezit. Ibrashev geeft een hoge lob. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lanzon controleert de bal met de borst. Ríkharðsson rent richting de bal. Ríkharðsson speelt de bal door. Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Folk Shops 49%, Djarfir Piltar 51%.
Little Folk Shops - Djarfir Piltar 1:0

58e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Hrafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hrafnsson geeft een hoge lob. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hrafnsson heeft problemen om de bal te vangen. Edvínsson rent richting de bal. Hjálmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski geeft een hoge lob. Severinsson geeft de bal voor. Sigurðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lepper is nu in balbezit. Lepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Folk Shops - Djarfir Piltar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Folk Shops 39%, Djarfir Piltar 61%.
Little Folk Shops - Djarfir Piltar 2:0