Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djarfir Piltar Framandi Garpur
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ellertsson passt de bal met de wreef. Sigmarsson rent richting de bal. Ragnarsson is nu in balbezit. Sigmarsson onderschept slim de pass. Sigmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ríkharðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ríkharðsson met een sublieme pass. Neistason met een sublieme pass. Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ríkharðsson passt de bal zonder na te denken. Jónatansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kristbjörnsson is nu in balbezit. Kristbjörnsson geeft de bal voor. Ragnarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ellertsson is nu in balbezit. Ellertsson haalt uit met een fantastische trap. Rúnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jónatansson speelt de bal door. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnkelsson passt de bal met de wreef. Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Framandi Garpur 0:1

16e minuut.
Brandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brandsson geeft een hoge lob. Daar is Ingþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Neistason speelt de bal door. Daar is Sigmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellertsson rent richting de bal. Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kristbjörnsson onderschept slim de pass. Vífillsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristbjörnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vífillsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vífillsson kan niet meer verder spelen. Hrafnsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Piltar 39%, Framandi Garpur 61%.
Djarfir Piltar - Framandi Garpur 0:1

59e minuut.
Sigvaldason speelt de bal door. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríkharðsson rent richting de bal. Ríkharðsson passt de bal zonder na te denken. Sigmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Djarfir Piltar - Framandi Garpur 1:1

64e minuut.
Marðarson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marðarson speelt de bal door. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ingþórsson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hjálmarsson geeft een hoge lob. Neistason rent richting de bal. Neistason geeft een lange en hoge pass. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson schiet op doel. Rúnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson schiet op doel. Rúnarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Piltar - Framandi Garpur 2:1

77e minuut.
Marðarson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigvaldason met een snelle inworp. Ellertsson controleert de bal met de borst. Ellertsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rúnarsson trapt de bal weg van het doel. Ríkharðsson kopt de bal weg. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Piltar 30%, Framandi Garpur 70%.
Djarfir Piltar - Framandi Garpur 2:1