Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Flóar Þrír Úlfar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Þórhallsson rent richting de bal. Konráðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Konráðsson geeft een hoge lob. Máson heeft problemen om de bal te vangen. Máson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Þorvarðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ástvaldsson rent richting de bal. Þórhallsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Þórhallsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Konráðsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrason komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Adólfsson is nu in balbezit. Máson is nu in balbezit. Máson draait met de bal, schiet en ... Gíslason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Friðgeirsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Flóar - Þrír Úlfar 0:1

32e minuut.
Daar is Hólmsteinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ástvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson geeft een hoge lob. Máson bereikt de bal nog maar net als eerste. Máson draait met de bal, schiet en ... Friðgeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hlynsson probeert de bal met de borst te controleren. Ástvaldsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hlynsson. Hlynsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Flóar 61%, Þrír Úlfar 39%.
Gamlir Flóar - Þrír Úlfar 0:1

62e minuut.
Hafliðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson is nu in balbezit. Hafliðason rent richting de bal. Hafliðason geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thorsson met een snelle inworp. Andrason onderschept slim de pass. Adólfsson rent richting de bal. Adólfsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gylfason is nu in balbezit. Hólmsteinnsson onderschept slim de pass. Hólmsteinnsson speelt de bal door. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamlir Flóar - Þrír Úlfar 1:1

76e minuut.
Viggósson met een snelle inworp. Adólfsson is nu in balbezit. Freybjörnsson begaat een overtreding. Freybjörnsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Flóar 42%, Þrír Úlfar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Flóar - Þrír Úlfar 1:1