Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greindur Hamrar Níu Félagar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ísaksson met een sublieme pass. Sighvatsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighvatsson passt de bal in één keer door. Valbjörnsson is nu in balbezit. Valbjörnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolvidsson kopt de bal weg. Valbjörnsson is nu in balbezit. Alexson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alexson krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Þorgeirsson geeft de bal voor. Ísaksson probeert de bal aan de voet te houden. Hólmarsson speelt de bal door. Sighvatsson is nu in balbezit. Sighvatsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sölvason trapt de bal weg van het doel. Alexson kopt de bal weg. Klungelig pakt Hólmgeirsson de bal. Hólmgeirsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Þorgeirsson onderschept slim de pass. Þorgeirsson met een sublieme pass. Daar is Ísaksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hólmgeirsson is nu in balbezit. Hólmgeirsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Hamrar 47%, Níu Félagar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greindur Hamrar - Níu Félagar 0:0

80e minuut.
Hólmarsson met een snelle inworp. Ísaksson rent richting de bal. Ísaksson met een sublieme pass. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Hamrar 40%, Níu Félagar 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greindur Hamrar - Níu Félagar 0:0