Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Framandi Garpur Little Folk Shops
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 25.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Jónatansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónatansson speelt de bal door. Łątka rent richting de bal. Sigurvinson onderschept slim de pass. Sigurvinson haalt uit met een fantastische trap. Davíðsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Ingþórsson de bal. Lepper is nu in balbezit. Lepper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Severinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severinsson geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sikiewicz is nu in balbezit. Lepper rent richting de bal. Bergsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergsson krijgt een gele kaart. Lepper raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Severinsson de bal. Severinsson geeft de bal voor. Lepper krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Garpur 59%, Little Folk Shops 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Framandi Garpur - Little Folk Shops 0:0

58e minuut.
Sikiewicz kopt de bal weg. Severinsson rent richting de bal. Oliversson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Severinsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulewski met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bergsson geeft de bal voor. Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingólfsson. Pszczoła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pszczoła kan niet meer verder spelen. Cicero komt het veld opgelopen. Lanzon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ibrashev rent richting de bal. Ibrashev draait met de bal, schiet en ... Severinsson geeft een hoge lob. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap. Rúnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kristbjörnsson geeft de bal voor. Inworp. Ibrashev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sikiewicz rent richting de bal. Sikiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Marðarson geeft een hoge lob. Bergsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sikiewicz rent richting de bal. Sikiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Little Folk Shops 0:1

74e minuut.
Rúnarsson trapt de bal weg van het doel. Lanzon probeert de bal met de borst te controleren. Lanzon passt de bal in één keer door. Sikiewicz is nu in balbezit. Sikiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Marðarson is nu in balbezit. Marðarson passt de bal in één keer door. Inworp. Cicero met de inworp. Ibrashev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bergsson probeert naar een medespeler te passen. Ibrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrashev passt de bal in één keer door. Lepper is nu in balbezit. Lepper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Little Folk Shops 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Garpur 67%, Little Folk Shops 33%.
Framandi Garpur - Little Folk Shops 0:2