Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Framandi Garpur Tveir Snákar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kristófersson geeft de bal voor. Daar is Kristbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jónatansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson rent richting de bal. Þórmóðsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jensson probeert de bal aan de voet te houden. Sigurvinson rent richting de bal. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurvinson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Tveir Snákar 1:0

20e minuut.
Fjölnisson rent richting de bal. Fjölnisson geeft een hoge lob. Daar is Ingólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ingólfsson met een sublieme pass. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson is nu in balbezit. Kristófersson passt de bal met de wreef. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Framandi Garpur - Tveir Snákar 1:1

25e minuut.
Ingólfsson is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingólfsson met de inworp. Hrafnkelsson rent richting de bal. Hrafnkelsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jónatansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjartansson rent richting de bal. Kjartansson passt de bal zonder na te denken. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Garpur 61%, Tveir Snákar 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Framandi Garpur - Tveir Snákar 1:1

48e minuut.
Pállsson met een sublieme pass. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson onderschept slim de pass. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kjartansson geeft een hoge lob. Gíslason rent richting de bal. Gíslason passt de bal zonder na te denken. Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kjartansson is nu in balbezit. Kjartansson probeert naar een medespeler te passen. Jensson heeft problemen om de bal te vangen. Hrafnkelsson is nu in balbezit. Hrafnkelsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Þórmóðsson haalt uit met een fantastische trap. Ingþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... Rúnarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Garpur - Tveir Snákar 1:2

65e minuut.
Grímsson trapt de bal weg. Ragnarsson kan de bal niet met de borst controleren. Fjölnisson speelt de bal door. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gíslason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliversson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olgeirsson is nu in balbezit. Olgeirsson geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grímsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sigurvinson is nu in balbezit. Sigurvinson draait met de bal, schiet en ... Grímsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Garpur 50%, Tveir Snákar 50%.
Framandi Garpur - Tveir Snákar 1:2