Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tveir Snákar Þrír Úlfar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jóhannson met een sublieme pass. Ástvaldsson rent richting de bal. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gíslason met een snelle inworp. Fjölnisson rent richting de bal. Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson verovert de bal door een tackle van achteren. Fjölnisson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson geeft de bal voor. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson schiet op doel. Smárason probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tveir Snákar 48%, Þrír Úlfar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tveir Snákar - Þrír Úlfar 0:0

55e minuut.
Fjölnisson onderschept slim de pass. Fjölnisson geeft een hoge lob. Þórmóðsson kopt de bal weg. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rafnsson is nu in balbezit. Friðriksson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rafnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þórmóðsson neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Þrír Úlfar 1:0

86e minuut.
Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson probeert naar een medespeler te passen. Maríusson rent richting de bal. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pállsson met een sublieme pass. Grétarsson met een sublieme pass. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tveir Snákar 53%, Þrír Úlfar 47%.
Tveir Snákar - Þrír Úlfar 1:0