Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islandia Team FC Níu Valir
4-3-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Pinto speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña speelt de bal door. Nava is nu in balbezit. Nava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Auðunnson is nu in balbezit. Ottósson verovert de bal door een tackle van achteren. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islandia Team FC - Níu Valir 1:0

33e minuut.
Auðunnson rent richting de bal. Peña onderschept slim de pass. Peña speelt de bal door. Nava is nu in balbezit. Nava draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islandia Team FC 35%, Níu Valir 65%.
Islandia Team FC - Níu Valir 1:0

46e minuut.
Lárusson met een sublieme pass. Viðarsson is nu in balbezit. Ottósson verovert de bal door een tackle van achteren. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
bin Mani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Styrmirsson met de inworp. Lárusson heeft problemen om de bal te vangen. Lárusson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
bin Mani met een snelle inworp. Oliversson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birgisson. Oliversson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oliversson kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Bucobo onderschept slim de pass. Bucobo passt de bal in één keer door. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava schiet op doel. Alexson heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islandia Team FC 45%, Níu Valir 55%.
Islandia Team FC - Níu Valir 1:0