Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Félagar Heitir Skarfar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Jóason geeft een hoge lob. Kárason kopt de bal weg. Sigmundsson kan de bal niet met de borst controleren. Snæbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Snæbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Hilmarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sigmundsson rent richting de bal. Sigmundsson passt de bal met de wreef. Jóelsson is nu in balbezit. Snæbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Snæbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Óskarsson speelt de bal door. Patreksson is nu in balbezit. Patreksson passt de bal in één keer door. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Óskarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oddsson met een snel genomen vrije trap. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Jóason de bal. Patreksson is nu in balbezit. Met opzet legt Jóason zijn tegenspeler op de grond. Patreksson raakt geblesseerd tijdens het duel. Oddsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason draait met de bal, schiet en ... Fúsason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - Heitir Skarfar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 47%, Heitir Skarfar 53%.
Stuttir Félagar - Heitir Skarfar 1:0

50e minuut.
Ottósson is nu in balbezit. Ottósson speelt de bal door. Sigmundsson speelt de bal door. Snæbjörnsson rent richting de bal. Snæbjörnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Patreksson rent richting de bal. Ottósson verovert de bal door een tackle van achteren. Óskarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Óskarsson krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Patreksson heeft problemen om de bal te vangen. Sigurbjörnsson rent richting de bal. Sigurbjörnsson speelt de bal door. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson geeft een hoge lob. Hilmarsson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Karlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Karlsson passt de bal in één keer door. Hrafnkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson verovert de bal door een tackle van achteren. Patreksson draait met de bal, schiet en ... Fúsason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grétarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinsson probeert naar een medespeler te passen. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 66%, Heitir Skarfar 34%.
Stuttir Félagar - Heitir Skarfar 1:0