Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Félagar Glöggir Hestar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Mánason rent richting de bal. Mánason passt de bal met de wreef. Snæbjörnsson controleert de bal met de borst. Snorrason is nu in balbezit. Snorrason draait met de bal, schiet en ... Hjartarson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - Glöggir Hestar 1:0

11e minuut.
Vífillsson is nu in balbezit. Óskarsson maakt een afschuwelijke overtreding. Vífillsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mánason met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jóelsson de bal. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson schiet op doel. Hilmarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttir Félagar - Glöggir Hestar 1:1

12e minuut.
Mánason rent richting de bal. Patreksson onderschept slim de pass. Patreksson passt de bal in één keer door. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Snorrason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ragnarsson geeft de bal voor. Inworp. Kárason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patreksson is nu in balbezit. Patreksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ingvarsson onderschept slim de pass. Oddsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oddsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oddsson kan niet meer verder spelen. Sæþórsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 55%, Glöggir Hestar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Félagar - Glöggir Hestar 1:1

62e minuut.
Sæþórsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrésson de bal. Ingvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kárason probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gunnarsson. Kárason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martinsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Snæbjörnsson rent richting de bal. Snorrason verovert de bal door een tackle van achteren. Snorrason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Almarsson geeft de bal voor. Högnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson is nu in balbezit. Andrésson is nu in balbezit. Andrésson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 55%, Glöggir Hestar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Félagar - Glöggir Hestar 1:1