Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daufir Bræður IB Selir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfreðsson onderschept slim de pass. Alfreðsson passt de bal met de wreef. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Bjartmarsson onderschept slim de pass. Bjartmarsson geeft een hoge lob. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bergsson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Arinbjörnsson is nu in balbezit. Ingileifsson onderschept slim de pass. Ingileifsson passt de bal zonder na te denken. Kristófersson rent richting de bal. Kristófersson geeft een hoge lob. Ævarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kristófersson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Magnússon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bragason krijgt een gele kaart. Magnússon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnússon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Svanlaugsson heeft problemen om de bal te vangen. Heiðarsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Bræður - IB Selir 0:1

24e minuut.
Magnússon rent richting de bal. Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon is nu in balbezit. Heiðarsson rent richting de bal. Heiðarsson schiet op doel. Ævarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daufir Bræður - IB Selir 0:2

42e minuut.
Bragason passt de bal met de wreef. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Bræður 60%, IB Selir 40%.
Daufir Bræður - IB Selir 0:2

47e minuut.
Ingileifsson speelt de bal door. Bjartmarsson is nu in balbezit. Heiðarsson begaat een overtreding. Bjartmarsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bjartmarsson kan niet meer verder spelen. Tómason komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Högnason kopt de bal weg. Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson onderschept slim de pass. Ásbjörnsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ásbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásbjörnsson passt de bal in één keer door. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Arinbjörnsson rent richting de bal. Arinbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Bergsson probeert de bal aan de voet te houden. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arinbjörnsson met een snelle inworp. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson speelt de bal door. Þorgilsson rent richting de bal. Þorgilsson haalt uit met een fantastische trap. Hannesson bokst de bal weg.

78e minuut.
Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson passt de bal met de wreef. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Þorgilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorgilsson haalt uit met een fantastische trap. Hannesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daufir Bræður 60%, IB Selir 40%.
Daufir Bræður - IB Selir 0:2