Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Þrír Ávextir Vægir Ísbirnir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynjason bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Axelsson geeft een hoge lob. Logason springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Vægir Ísbirnir 0:1

20e minuut.
Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergfinnsson passt de bal zonder na te denken. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Þrír Ávextir - Vægir Ísbirnir 1:1

28e minuut.
Eyvindsson kopt de bal weg. Andrason is nu in balbezit. Númason is nu in balbezit. Andrason verovert de bal door een tackle van achteren. Andrason draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Vægir Ísbirnir 2:1

30e minuut.
Vigfússon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrason heeft problemen om de bal te vangen. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason rent richting de bal. Andrason draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sturlason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Egilsson geeft een lange en hoge pass. Rafnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Ávextir 45%, Vægir Ísbirnir 55%.
Þrír Ávextir - Vægir Ísbirnir 2:1

52e minuut.
Inworp. Sturlason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egilsson geeft de bal voor. Andrason rent richting de bal. Andrason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sturlason geeft de bal voor. Inworp. Jónsson met een snelle inworp. Hólmsteinnsson is nu in balbezit. Hólmsteinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jansson onderschept slim de pass. Hjörvarsson rent richting de bal. Hjörvarsson passt de bal met de wreef. Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Vægir Ísbirnir 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Ávextir 59%, Vægir Ísbirnir 41%.
Þrír Ávextir - Vægir Ísbirnir 3:1